Links til andre hjemmesider

F.eks.: God søgning Bogøs historie ved Svend Aage Christensen

Dansk skolehistorie i 1700-årene. Se billeder af gamle mønske skoler samt gamle billeder fra landsbyerne.

Søhøjlandets Landbrugsmuseum flytter til Lille Amerika 19 i Gjern Bakker, Museet har en stor samling maskiner fra Dronningborg Maskinfabrik.

Lokalhistorisk Forening Møn er med til at indsamle materiale fra Møn, og er derfor med til at bevare en del af den lokale Kulturarv

Thorsvang Danmarks Samlermuseum. Én persons samling af gamle ting gennem et helt liv udstillet i Lendemark ved Stege.

Historisk Samfund for Præstø Amt har siden 1912 haft til formål at udbrede kendskabet til og interessen for Præstø amts lokalhistorie i alle dens former.

Bøger om trafikhistorie, busser, lastbiler og lidt til.... Bemærk de to bøger om Møns Omnibusser og bogen om Møns Dampskibsselskab.

Min bedstemors forældre, skibsbygger i Stege Carl Frederik Johansen-Wenik og Kirsten Nielsdatter. Deres tip-olde-barn Vivian Lind på Fyn, har samlet deres data.

Her findes oplysninger om alle udvandrere, som kom ind i USA gennem modtagelsesstationen Ellis Island. To af min bedstemors brødre kom dertil med skibet SS Germanic

Den tidligere Dronningborg medarbejder Steen Trampedachs hjemmeside om mejetærskere, derunder historien om Dronningborg Maskinfabrik.

Udgiver motorlitteratur på dansk. Ikke mindst om klassiske traktor- og bil-mærker.

Servicelitteratur til traktorer og landbrugsmaskiner. Derunder også litteratur for de historisk interesserede.

Europabevægelsen mener, at vejen til et tæt, fredeligt samarbejde mellem Europas befolkninger går gennem EU og Europarådet.

Formålet med denne hjemmeside er bl.a. at give nogle faktuelle oplysninger om nogle landbrugsfaglige emner, der ofte behandles useriøst i den offentlige debat.

Landmanden Verner Brink, f. 1927, fortæller om sine erfaringer og oplevelser fra det praktiske landmandsliv i en periode, hvor de største fremskridt har fundet sted.

Her kan man så også vende tilbage til starten af min egen hjemmeside

Nyeste kommentarer

17.10 | 21:08

Hej Ove. Selvom jeg er født i 1949 fyldte (og fylder stadigvæk) WW...

11.10 | 09:13

Hej Ove, Tak for den spændende læsning. Hvor tror du jeg kan fi...

03.09 | 16:21

Where can I find one of these trailed harvesters and a user manual of this m...

14.08 | 14:16

Hej Thomas, Prøv www.mejetærsker.dk; webmaster, Stee...